subota, 14. studenoga 2015.

ETNOMAZOHIZAM



Etnomazohizam je oblik mazohizma u kojem osoba njeguje osjećaj odbojnosti prema svom narodu (i rasi) kojega isto tako ponižava i obezvrijeđuje. Posebno pogođeni ovim oblikom samomržnje su bijelci. Najgori oblik etnomazohizma je želja za useljavanjem nebijelih stranaca i miješanje domicilnog stanovništva s istima, zato jer njihov (domicilni) narod „nije dovoljno dobar“.

Već u 19.st. etnomazohizam je bio prisutan (u puno manjoj mjeri doduše) kad je Friedrich Nietzsche dijagnosticirao krizu identiteta europske civilizacije. Moderni etnomazohizam se javlja nakon Drugog svjetskog rata, pod pojmom multikulturalizma koji je u korijenu izrazito antibjelački nastrojen. Antibjelački motiv etnomazohizma najbolje je otkriven je u izjavi američke spisateljice židovskog podrijetla Susan Sontag „bijela rasa je rak ljudske povijesti“.

 
Danas je etnomazohizam dosegao neviđene razmjere, Švedska koja se nalazi pod ekstremnom liberalno-feminističkom diktaturom pa se  može slobodno nazvati i službeno etnomazohističkom državom. Razno razne antifa  i pro-imigrantske udruge po Europi su najglasniji zagovaratelji etnomazohizma, tako je pred nekoliko godina njemačka antifa udruga Die Antifa objavila sliku sa sloganom „Za više silovanja izvornih Njemnica! Za uništenje čistog njemačkog genotipa!“ Na stranici njemačke komunističke organizacije mladih Die Josefjugend je svojevremeno osvanula poruka „Možemo li računati na sve članove? Krenimo s genocidom – SADA!“. Nakon što je Švedsku pogodila epidemija serijskih rasističkih silovanja Šveđanki od strane obojenih imigranata, etnomazohističke liberalne udruge i aktivisti svaljulju krivnju na švedsko društvo koje je po njima previše zatvoreno i fašističko a imigranti su zbog njih frustrirani i nemogu se uklopiti, jedan od primjera etnomazohističkog ludila na djelu. Isi Leibler, bivši predsjednik Svjetskog židovskog kongresa i predsjednik Vijeća australskih Židova, istaknuti zagovaratelj multikulturalne Australije je 2000-te izjavio za Melbourne Sun da multikulturalnost nema mjesta u Izraelu jer „ Ova zemlja je stvorena kao židovska zemlja za Židove“. Istodobno njegova žena Naomi Leibler koja je predsjednica Emunah-a (ženske cionističke organizacije) izjavljuje „Moramo se pozabaviti  jednim od najvećih prijetnji svjetskom židovstvu danas su asimilacija i miješani brakovi“. Američka židovka Barbara Lerner Spectre, koja je na čelu švedske Paidea-e (Europski institut za židovske studije u Švedskoj) izjavljuje kako je prošlo vrijeme bijele Europe, i da Europa mora biti multikulturalna, i da će tu transformaciju voditi Židovi!. Iz ovog se isčitava od kuda dolazi etnomazohizam, prema komu je usmjeren i njegovi dvostruki standardi, tj. ono šta vrijedi za bijelce ne vrijedi i za Židove.

U Hvatskoj predstavnici etnomazohizma su razni ljevičarski kvazi intelektualci, nevladine udruge i kao najnoviji trend u novonastaloj globalnoj imigrantskoj krizi - inicijative za pomoć imigrantima. Neki od najpoznatijih predstavnika etnomazohizma u Hrvatskoj su: Zoran Pusić,  Ida Prestar, Documenta, razne udruge Mladih antifašista (npr. Mladi antifašisti grada Zagreba), udruge za promicanje LGBT „prava“, Građanska akcija i kao najnovija zvijezda etnomazohističke scene kod nas Tinka Kalajžić. Hrvatski etnomazohisti se ističu pljuvanjem po tradicionalnim vrijednostima (kao brak, obitelj....), agresivnoj antiklerikalnoj i antikršćanskoj propagandi, izjednačavanjem agresora i branitelja u Domovinskom ratu, veličanjem komunističkog diktatora Tita i komunističke Jugoslavije, promoviranju LGBT osoba kao „normalnih“ i kao novih uzora mladima, preuveličavanjem zločina Ustaškog režima kao i zločina vezanih za HV u Domovinskom ratu uz istodobno umanjivanje i opravdavanje komunističkih zločina nad Hrvatima i sl. Najnoviji trend je snažna proimigrantska propaganda koja svaku kritiku imigrantskog useljavanja u startu okarakterizira kao ksenofobnom, raisističkom i fašističkom propagandom, zanemarajući sve negativnosti koje useljavanje imigranata nosi sa sobom (rast kriminala, silovanja itd.).

Dokle ćemo trpjeti genocid nad našom rasom?!
Povratimo ponos i dostojanstvo našoj rasi!



Nema komentara:

Objavi komentar