subota, 3. listopada 2015.

Opasnosti liberalnog multikulturalizma



Opasnosti liberalnog multikulturalizma


Svjedoci smo sve većeg porasta nasilja u europskim državama zadnjih godina, od bombaških napada u Londonu i Madridu, preko velikih nemira u Francuskoj do nedavne serije teorističkih napada u Parizu. Svim ovim događajima je jedna stvar zajednička: glavni akteri ovih događaja su neeuropski imigranti mahom iz Afrike i Azije (poglavito Bliskog istoka). Svi ovi događaji ostavili su iza sebe na stotine mrtvih i ranjenih, uništenje europskih gradova, atmosferu straha i terora među ljudima. Zadnjih godina pojavljuje se još jedan opasan fenomen, poglavito u skandinavskim zemljama, porast rasno motiviranih silovanja od strane neeuropskih useljenika nad europskim ženama, koja nerijetko završavaju surovim ubojstvima.
Postavlja se pitanje: tko dopušta ulazak u Europu ovim ljudima (ako se gore navedena ponašanja mogu nazvati ljudskima)? Odgovor je jasan: LIBERALI! Europski liberali su uništili ovaj kontinent, naš jedini dom. Oni su ti koji ne samo da dopuštaju nego otvoreno potiču nekontrolirano useljavanje imigranata iz svih krajeva svijeta, daju im nezaslužena socijalna prava u obliku novca (socijalne pomodi) i stambenih prava. Dopuštaju im pljuvanje po europskoj kulturi i načinu života, dopuštaju im i potiču ih da žive potpuno suprotno od europskih vrijednosti, zabranjuju svaku kritiku ovakvih nemilih pojava, zabranjuju svaki oblik pokušaja povrata nacionalnog ponosa europskih naroda, zatvaraju europske patriote koju žele uvesti reda u svoje države i zaštiti svoj narod od terora imigrantskih hordi.Sva aktivnost liberala se može sažet u jednoj rečenici: liberali žele uništit europsku kulturu, tradiciju, naslijeđe, ponos i sve ono šta su generacije ponosnih i vrijednih europskih naroda gradili i branili stoljećima.
Tko su ti liberali, tko su ti koji kažu da moramo živiti zajedno sa tim ljudima koji nas doslovno ubijaju na ulicama? Liberali su rak Europe, rak koji je metastazirao na sve aspekte naših društava. Oni su ti koji nam donose uništenje, kriminal i smrt u naše domovine, u naše gradove, u naše ulice, u naše domove! Oni su ti koji svaki oblik buđenja nacionalnog ponosa u europskim narodima nastoje uništiti u samom začetku, koji nam nameću kolektivnu krivnju zbog kolonijalne prošlosti Europe, zbog nekakvih koncentracijskih logora, zbog nekakvih navodnih genocida nad određenim rasama i sl. Nazivaju nas luđacima, teroristima, ekstremistima, ubojicama, jadnicima, primitivcima i sličnim epitetima iako se busaju u prsa o svojoj toleranciji prema svima i prihvaćanju svih, očito je da prihvaćaju sve osim onih koji žele dobro Europi i bijeloj rasi. Ako smo tako beznačajni kako nas vole nazivati, zašto nas se onda toliko plaše, zašto nas zatvaraju, proganjaju, ubijaju? Zato jer znaju da je istina na našoj strani, zato jer ih je strah da europski čovjek napokon ne progleda i vidi tko ga vodi u propast i smrt, zato jer znaju da oni mogu postojat samo dok je europski čovjek slijep, a kad jednog dana progleda onda će oni nestat i završit na istom onom mjestu i od kud su došli, sa smetlišta ljudskog roda......
Dok mi dišemo i Europa živi!

Nema komentara:

Objavi komentar